Ωφελήματα Κατάρτισης:

Η καινοτόμα τεχνολογία ΚΝΧ είναι παγκοσμίως το μόνο ανοιχτό πρότυπο για οικιακό και κτιριακό έλεγχο. Συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο (CENELEC EN 50090 και CEN EN 13321-1), το Διεθνές πρότυπο (ISO/IEC 14543-3), το Κινέζικο πρότυπο (GB/Z 20965) και το Αμερικάνικο πρότυπο (ANSI/ASHRAE 135). Κατά συνέπεια ο KNX Advanced Partner είναι πιστοποιημένος σε μία διεθνώς αναγνωρισμένη και προτυποποιημένη τεχνολογία.

Η τεχνολογία ΚΝΧ είναι ανεξάρτητη κατασκευαστή καθώς υποστηρίζεται από περισσότερα από 400 κατασκευαστικά μέλη ΚΝΧ προϊόντων. Κατά συνέπεια ένας πιστοποιημένος KNX Advanced Partner έχει κυριολεκτικά στα χέρια του, μία τεράστια γκάμα ΚΝΧ προϊόντων για να συνθέσει μία πλήρη τεχνική λύση στα πεδία του οικιακού και κτιριακού ελέγχου των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, κτιριακού αυτοματισμού, ενεργειακής διαχείρισης, σχεδιασμού και υλοποίησης πράσινων κτιρίων κάθε μεγέθους.

Η αυξανόμενη συνθετότητα και η απεριόριστη γκάμα ΚΝΧ υλικών από διαφορετικές τεχνολογικές αφετηρίες, πρόβαλε την ανάγκη ύπαρξης ενός αναβαθμισμένου ΚΝΧ Partner, αυτή του πιστοποιημένου ΚΝΧ Advanced Partner.

Μία επιχείρηση με πιστοποιημένους KNX Advanced Partners έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφειά της αφού μπορεί να συμμετέχει σε πολύ υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας σε έργα σ’ όλο τον κόσμο, προσφέροντας υπηρεσίες σχεδιασμού, συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

 • • Σχεδιάζουν και να υλοποιούν ένα έργο με τεχνολογία ΚΝΧ διασφαλισμένο ότι θα λειτουργεί κάτω από κάθε συνθήκη (fail-safe planning)

  • Γνωρίζουν σε βάθος τεχνικές λεπτομέρειες και παραμετροποιήσεις του συστήματος έτσι ώστε να αξιοποιούν στο μέγιστο τις δυνατότητές του προς όφελος του κτιρίου και των τελικών χρηστών (flags, logic, couplers κτλ).

  • Σχεδιάζουν και να υλοποιούν ένα λειτουργικό και ενεργειακά άρτιο σύστημα θέρμανσης, ψύξης, εξαερισμού με την τεχνολογία ΚΝΧ.

  • Σχεδιάζουν και να ενοποιούν κτιριακά συστήματα ασφαλείας με την τεχνολογία ΚΝΧ.

  • Σχεδιάζουν smart grid ready κτίρια με υψηλή ενεργειακή βαθμολογία, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες έξυπνων μετρήσεων και τεχνολογίες έξυπνης πόλης (Smart Grid).

  • Σχεδιάζουν και να υλοποιούν συστήματα φωτισμού ελεγχόμενα από συνθήκες προκειμένου να χρησιμοποιείται ο φωτισμός μόνο όπου είναι απαραίτητος μειώνοντας στο ελάχιστο το λειτουργικό κόστος.

  • Σχεδιάζουν και να υλοποιούν σενάρια χρήσης του κτιρίου ελέγχοντας στην κυριολεξία με το πάτημα ενός πλήκτρου όλο το κτίριο.

  • Σχεδιάζουν και να υλοποιούν συστήματα οπτικοποίησης για τον έλεγχο της ενεργειακής κατάστασης του κτιρίου καθώς και όλων των ηλεκτρομηχανολογικών του φορτίων.

  • Προγραμματίζουν και να θέτουν σε λειτουργία ένα έργο με συσκευές της τεχνολογία ΚΝΧ

  • Να πραγματοποιούν προχωρημένες διαγνωστικές εργασίες σφαλμάτων σ’ ένα έργο με τεχνολογία ΚΝΧ και να επιδιορθώνουν τα πιθανά σφάλματα

  • Συμμετέχουν σ’ έργα με τεχνολογία ΚΝΧ οπουδήποτε στον κόσμο με προχωρημένη τεχνογνωσία, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της εταιρίας τους στο διεθνές περιβάλλον του κτιριακού αυτοματισμού αφού η πιστοποίηση του ΚΝΧ Advanced Partner είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και το ανθρωποδίκτυο νέο και τάχιστα ανερχόμενο.

Πληροφορίες Προγράμματος:

Αριθμός Μαθητών: 16

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Τα μαθήματα είναι μια συνεργασία Σ.Ε.Η.Κ. – C.P.SCYPROSKILLS LTD.

Ημερομηνίες
Διεξαγωγής
Διάρκεια
Κατάρτισης
Κόστος συμμετοχής
(Μη δικαιούχοι
επιχορήγησης ΑνΑΔ)
Επιχορήγηση
από ΑνΑΔ

Kαθαρό κοστος συμμετοχής

20/03/2020-28/03/2020 35 ώρες € 745,00+Φ.Π.Α. € 595,00 € 291,55

* Το Φ.Π.Α. επιστρέφεται από το Φόρο Εισοδήματος.

ΑΙΤΗΣΗ EΓΓΡΑΦΗΣ